TRADUCTOR

Cercar en aquest blog

PRESENTACIÓ

GEOTERNA SL és una consultoria científica i tècnica amb anys d'experiència en el món de la paleontologia, ja sigui en excavacions programades i prospeccions com en intervencions d'urgència i preventives. Amb aquest blog volem establir contacte amb paleontòlegs i aficionats a la paleontologia que vulguin compartir els seus coneixements i inquietuds vers aquesta ciència.

dissabte, 22 de maig del 2010

AFEGINT ENLLAÇOS


Avui hem trobat una estona per començar a introduir enllaços a planes web i blocs que trobem interessants. En aquests podreu trobar comentaris a articles i les pròpies planes web on trobar els articles que es comenten, entre d'altres. En general, per accedir als pdf dels articles haureu d'enllaçar des de centres que hi estiguin subscrits o subscriure-us.

També he afegit la plana i blocs del GROC: el Grup de Recerca d'Opistobranquis de Catalunya. Aquest grup, format per submarinistes que "submarinen" la mar sense descans i amb l'única limitació que la capacitat de les seves ampolles d'oxigen, càmeres de fotografiar en mà, publiquen les seves troballes en la seva web i bloc. Fer-hi una passejada en aquestes pot ser tot un descobriment de colors i formes. Si tinguéssim una secció de web i bloc del mes, segur que aquest seria el seu.

Trobareu aquests enllaços al marge dret del nostre blog...

1 comentari: