TRADUCTOR

Cercar en aquest blog

PRESENTACIÓ

GEOTERNA SL és una consultoria científica i tècnica amb anys d'experiència en el món de la paleontologia, ja sigui en excavacions programades i prospeccions com en intervencions d'urgència i preventives. Amb aquest blog volem establir contacte amb paleontòlegs i aficionats a la paleontologia que vulguin compartir els seus coneixements i inquietuds vers aquesta ciència.

dissabte, 8 de maig del 2010

APROVADA LA PROPOSTA DE LLEI PER LA CIÈNCIA


Si bé és cert que l'activitat principal de GEOTERNA no és la investigació científica, ens interessa que la ciència del nostre país sigui el més moderna possible i ens fem ressò de les novetats al respecte.


Aquest cop toca xerrar de l'activitat legisladora sobre ciència. Per a regularitzar tot allò que hi té a veure, l'Estat té la obligació de fomentar una correcta gestió i adaptació de la ciència als temps actuals. Amb aquesta intenció es proposen i redacten lleis que modifiquen aquelles que queden obsoletes. Avui, dia 8 de maig de 2010, El Periódico informa que el Consell de Ministres ha aprovat un nou
projecte de llei per la ciència a l'Estat espanyol. S'ha de dir que la darrera llei datava del 1986 i que la nova proposta hauria d'adaptar la situació als nous temps. Però segons comenta aquest diari sembla que hi ha crítics al respecte que pensen que aquesta nova proposta no assoleix tot allò que s'espera d'una llei que hauria de portar la ciència en aquest país a un nivell superior o, si més no, equiparar-la amb la d'altres països més científics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada