TRADUCTOR

Cercar en aquest blog

PRESENTACIÓ

GEOTERNA SL és una consultoria científica i tècnica amb anys d'experiència en el món de la paleontologia, ja sigui en excavacions programades i prospeccions com en intervencions d'urgència i preventives. Amb aquest blog volem establir contacte amb paleontòlegs i aficionats a la paleontologia que vulguin compartir els seus coneixements i inquietuds vers aquesta ciència.

divendres, 9 de desembre del 2011

Novetats

Escric les que seran les meves darreres paraules en aquest bloc. Fa uns dies vaig deixar de formar part de Geoterna. He deixat de ser-ne soci. Vull agrair des d'aquestes línies els esforços conjunts als meus, ara, exsocis: en Jordi, n'Àngel i en Xavier. També a en Pep, que ens ha ajudat a dur els números i, en ocasions, m'ha recordat la importància de la família i dels amics.

Han estat quasi 8 anys de feina i de lluites per defensar de la millor manera que he sabut el patrimoni paleontològic català. He tingut la sort d'haver pogut gestionar les excavacions paleontolòques de Estació de Vallparadís (com a director paleontòleg), Ampliació del Parc de Vallparadís, tram Viladecavalls-Terrassa de la B-40, Can Filuà, el Talladell, Planta del Mestre, Pedrera d'Olopte, Perllongament de la línia dels FGC a Sabadell, la Ronda de Gurb i la Plataforma LAV Riudellots de la Selva-Girona. I, en part, les tasques que ha realitzat Geoterna al laboratori de preparació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquestes tasques m'han apropat al patrimoni cultural: a la conceptualització i a la necessitat de la defensa del patrimoni des de diversos punts de referència.

Però si bé he guanyat en experiència, també he guanyat en companys i companyes. Voldria no deixar-me a ningú: Aleix Bombilà, Àlex Villa, Andrés Santos, Àngel Hernández Luján, Anna Guarinos, Anna Saperas, Arnau Bolet, Arnau Cèspedes, Carles Casamort, Carlos del Prado, Carme Boix, Carmen Guerra, Carmen Olivares, Cheyenn Rotgers, Elena Nieto, Elisabet Blaya, Eudald Rifà, Isaac CasanovasVilar, Iván Martínez, Ivette Susanna López, Jaume Oró, Joan Sala, Jordi Adell, Jordi Balaguer, Jordi Panisello, Josep Mª Robles, Josep Sala, Juan Vicente Bertó Mengual, Júlia Solé, Julien Thomas, Laura Celià, Laura Roqué, Lluís Checa, Mar Martí, Marcos Martín, Margarita Villa, María Patrocinio Espigares, Mario Salerno, Marta Badia, Miquel Cases, Montse Bonet, Montserrat Ginestí, Noel Gómez, Noel Sánchez, Oliver Laguillo, Oriol Piqué, Òscar Gòmez, Pau Obradó, Pau Roldan, Philipp Wuesteman, Queralt Eixida, Raül Carmona, Roser Farrés, Ruben Vacas, Salvador Boya, Sergi Albrich, Sergio Almécija, Sergio Ros, Soledad de Esteban, Teresa Garcia, Teresa Garzón, Toni Ubach, Toni Valls, Vàngelis Villar, Víctor Bonet, Virginia Blanco i molts dels arqueòlecs que van excavar amb nosaltres a l'Estació de Vallparadís: en Yosi, na Bea i la resta de la gent d'Extremadura, Chim & Co, a en Marc, a n'Oriol (gran pintor) i a tots aquells i aquelles que hem deixo sense voler-ho. A tots vosaltres, MOLTES GRÀCIES!

Pep.

1 comentari:

  1. Pepito! estoy segura de que el placer, en todos los casos, ha sido nuestro. Espero que volvamos a coincidir alguna vez en esta apasionante tarea que es la paleontología. petó!

    ResponElimina